23.7.08

La Tamara espera que la detenció d'en Karadzic signifiqui que aviat podran viatjar lliurement sense visats i promeses de "siiii, tornarem a serbia, només volem viatjar!!". La Ješa també

A la Zlata i a en Djordje els hi feia molta gràcia que s'hagués amagat fent de metge alternatiu, no gaire lluny d'on es troba l'empresa on treballa la Zlata. A les noticies entrevistaven gent que viatjava amb la mateixa línia d'autobus que en Karadžić, i la Zlata no parava d'assenyalar-me autobusos: mira! aquesta publicitat l'he dissenyat jo! Aquesta el meu col.lega! (perquè a la seva empresa dissenyen la publicitat dels exteriors dels autobusos de belgrad)

Ahir a la tarda no vaig poder veure la Nataša perquè estava embolicada amb la noticia de la detencio (es periodista) o sigui que ens hem vist avui a la tarda, pero nomes he pensat en preguntar-li quan ja estavem anant cap a la parada de bus i nomes m'ha dit que era com una pel.licula de hollywood, i es veritat que es com una mica pelicula de hollywood, aquell senyor fent conferencies sobre medicina alternativa, vivint a Beograd, anant amb bus..


i aquestes son algunes reaccions en directe des de Beograd

pero per saber-ne mes, aqui